2017 Banyo Dekorasyonu İçin İnovasyon Yılı Olacak

İlk bakışta, tuvaletin işlevselliğine ve anlamsızlığa yön veren evin en sönük ve modaya uygun olmadığı bir alan gibi görünebilir; ancak düşünürseniz, en fazla zaman ayırdığınız yerlerden biridir. Hayal gücünüzün özgürce uçmasına izin vermeyin ve mekanı stil ve güzellikte bir özerklik alanı haline getirin.

 Banyo Tasarımında Minimalist Trend

Banyodaki tasarım kompozisyonunun boyutu ve şekli söz konusu olduğunda, eğilim daha küçük ve daha fazla alanı kullanmaya yönelik alanlara doğru gidiyor.

banyo dekorasyon örnekleri

banyo dekorasyon örnekleri

Tuvalet ve küvetlerin şekli ve boyutu, sadece küçük kentsel dairelerde daha iyi uyum sağlamak için değil, aynı zamanda zarafet ve mahremiyet kısıtlaması getirmek için önemli ölçüde azaltılmış Büyük ve muazzam küvetlerden vazgeçildikten sonra, banyo kombinasyonları söz konusu olduğunda daha samimi ve minimalist yönergeleri gözlemliyoruz. Bu nedenle daha küçük ebatlı, konfor, stil ve işlevselliği ön plana çıkan modeller popüler olacak.

Doğal Malzeme Kombinasyonları

İlk olarak 2017 yılının organik dönüşüme “yeni, işlevsel ve doğal” damgasını vuracağı unutulmamalıdır. Dolayısıyla bir banyo tasarımı söz konusu olduğunda, net renkler, kesintisiz çizgiler, pratik ve basit alan düzenlemesi organik konfor ve zarafetin göstergesi olacak. Hayal gücünüzün ve yaratıcılığınızın banyo işlevselliğini bir sanat oyunu haline getirmesine izin verin, çağdaş bir stil yaratın.

banyo dekoru

banyo dekoru

Süreklilik Teması

Düz çizgiler ve duvar taşı estetiğinde şık ve klas bir atmosferin sağlanmasıyla duvar kaplamaları ve zeminler için aynı malzemenin kullanımını öneren süreklilik teması 2017/2018 sezonu için büyük bir eğilim olacak. Parlak fayanslar ve yüzeyler yok, mat, çıplak ve nötr renkler yükselişte. Bunlar koyu gri renkler için mükemmel kombinasyonlar olacak ve genel renk düzenine bir miktar karşıtlık getireceklerdir.

Hayatınızı daha keyifli ve yenilikçi hale getiren, bakımı ve kullanılması kolay malzemelerle dinamik ve eğlenceli bir seçim de yapabilirsiniz.

Yorum Ekle